Pogrebni Sanduci

Pogrebni sanduci su nešto o čemu se prvo razmišlja kada je sahrana u pitajnu. Kakav pogrebni sanduk treba odabrati i koja je cena pogrebnih sanduka?

U ponudi pogrebnog preduzeća Konkordija nalazi se veliki izbor pogrebnih sanduka koji su niže, srednje i visoke klase. Naše cene pogrebnih sanduka su jedne od najpovoljnijih na našem tržištu.

Pored istaknutih pogrebnih sanduka u ponudi imamo sve ostale vrste i modele pa je najbolje da nas kontaktirate da se direktno dogovorimo o pravom izboru pogrebnog sanduka.

Ponuda pogrebnih sanduka

standardni pogrebni sanduk

Standardni sanduci

Bez obzira na njihovu nisku cenu ovo su pogrebni sanduci  elegantnog izgleda, koji se proizvode od nekoliko vrsta drveta kao što su hrast, jasen ili topola. Cena pogrebnih sanduka ovog tipa zavisi najviše od vrste drveta koje ćete odabrati. Standardni pogrebni sanduci su najjeftiniji pogrebni sanduci na tržištu.

francuski pogrebni sanduk

Francuski sanduk

Francuski pogrebni sanduci takozvani francuski tip sa komplet tekstilom su izrađeni od kvalitetnih vrsta drveta i prepoznaju se po veoma elegantnom šestougaonom obliku.Izrađuju se od nekoliko kvalitetnih vrsta drveta kao što je hrast, jasen i topola i u više nijansi.

pogrebni sarkofag

Sarkofag

Sarkofazi su pogrebni sanduci  srednje i više klase izrađeni od drveta hrasta, jasena i topole. Ekskluzivnog su izgleda, izrađeni su u velikom broju modela i sa raznim gravurama. Gravure mogu biti verska obeležja ili drugo po želji. Cena pogrebnog sarkofaga je prihvatljiva za standardnu sahranu.

Američki modeli sanduka

Američki modeli pogrebnih sanduka (takozvani Amerikanac) spadaju u visoku klasu sanduka. Oni se proizvode od drveta hrasta i lipe. Ističe ih njihov elegantan i masivan oblik što daje samom činu sahrane posebno značenje. Ovo je najkvalitetnija vrsta pogrebnih sanduka.

Close Menu